fbpx

Stapelspel

Heb jij Sjoerd geholpen met bouwen? Goed gedaan!

Misschien heb jij je al afgevraagd waar die cijfers onder de blokken voor zijn? Deze cijfers kun je vergelijken met de cijfers hieronder om te kijken of alle huizen op de goede plek staan. Er is ook een EXTRA blok, bij het maken van deze stapelstad had je die niet nodig.

Extra opdrachtje

Bouw de onbewoonbare stapelstad van Sjoerd
Heb je nog niet genoeg van het bouwen? In Sjoerd en de Stapelstad maken Sjoerd en de bouwers in totaal drie stapelsteden. De eerste is wel heel wankel en valt als snel om. Die kunnen we niet bouwen. De tweede is wel stevig. Je kunt daar dan wel niet in wonen, maar is wel leuk om te bouwen. Voor deze stapelstad gebruik je wel het EXTRA blok. Doe je best!

Het antwoord op deze opdracht vind je onderaan de pagina!

Maak een foto, win een boek!

De tafel reist rond door de Zaanstreek en staat elke keer weer op een andere locatie. Maak een foto van jouw meest creatieve stapelstad, het hoeft zeker niet te lijken op die van Sjoerd en maak kans op het boek. Elke maand kiezen we een winnaar. Mail je foto naar sjoerd@stapelstad.nl of deel het op social media met hashtag #sjoerdendestapelstad.

Noot: de foto’s zullen wij plaatsen op onze social media kanalen.

Antwoord extra opdrachtjeLeuk dat je met ons mee bouwde aan de stapelstad van Sjoerd. Mocht je het boek net zo leuk vinden als wij, bestel het dan bij je lokale boekhandel of via onze webshop.

Met stapelgekke groet,

Barry & Mats

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanPortugueseSpanish